dm.jpg

Фирма МП ПроДентал - Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ

кандидатства и беше одобрена с проект Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.  Целта на проекта е Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Като резултат от изпълнението на проекта финансиран чрез финансовата подкрепа от Европейския съюз, ще се постигане на положителен ефект по отношение  на " МП ПроДентал - Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ "  за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места. Обща стойност: 8 497.00 лв., от които 7 222.45 лв.  европейско и  1 274.55 лв. национално съфинансиране.

Начало: 11.08.2020 г.  Край:11.11.2020 г.
 • Invisalign и clear correct

  Invisalign е ново поколение технология  за бързото и ефикасно преместване на зъби при наличие на разстояние между зъбите, криви зъби, дълбока захапка и струпване на зъби. За разлика от традиционните метални скоби, Invisalign е набор от прозрачни пластмасови плаки (алайнери), изработени за да пасват точно на Вашите зъби и постепенно да придвижат зъбите в подходяща позиция.

 • Ортодонтия Брекети. Ортодонтия за деца, тинейджъри и възрастни

  Брекетите са най-често използваното средство за справянето с ортодонтски проблеми. Оказвайки умерено напрежение върху зъбите, фиксирани неподвижно за тях, брекетите постепенно ги преместват до желаните позиции за постигане на правилна подредба. Най-бързи и трайни резултати се постигат в млада възраст.

 • Избелване на зъби

  Професионалното избелване на зъбите е бърза и нерискова стоматологична процедура, допринасяща за една бляскава, привлекателна и млада усмивка.
  Какво причинява промяната на цвета и блясъка на здравите зъби?
  Много фактори могат да влияят на промяната в цвета на зъбите. Диетите, приемът на прекомерно количество кафе и/или червено вино, пушенето водят до оцветяване и зацапване на зъбите.

 • Бондинг - изграждане с композит

  Какво се случва, когато предните Ви зъби са развалени – потъмнели, напукани имат кариес и т.н.? В зависимост от степента  на увреждане  има няколко лечебни подхода за постигане на здрави и естетически добре изглеждащи зъби. Ако, повредите са по-големи те ще трябва да бъдат възстановени с порцеланови корони или фасети.

 • Циркониеви корони. Метало-керамични корони. Мостове

  Обикновено короните се използват при отчупени или загубили здравината си зъби, вследствие на разрушени или прекалено големи пломби.

  Конкретно ще Ви е необходима корона:

 • Устна хигиена

  Устната хигиена е изключително важна за денталното Ви здраве и означава грижата за устата чрез поддържането на добри навици на миене на зъбите и почистването им с конец. Добрата устна хигиена спомага за здравето и чистотата на Вашите зъби и венци, докато лошата устна хигиена може да доведе до редица проблеми и заболявания.

 • Порцеланови фасети. Фасети Lumineers. Фасети Veneers

  Преди да се пристъпи към поставянето на порцеланови фасети, трябва да се направи информативно посещение. На него се обсъждат желаните ефекти и се решава дали поставянето на фасета е най-добрият вариант.

 • Повдигане на венците. Корекция на венечната усмивка

  Корекцията на венечната усмивка е стоматологично лечение за подобряването на общия външен вид на усмивката. Венците покриват много голяма част от зъбите и ги правят да изглеждат прекалено къси (малки). Много често в този слуай хората избягват да се усмихват.

 • Пълна промяна на усмивката. Пълна реконструкция на зъбите

  Ако сте недоволни от Вашата усмивка поради няколко причини! Ако се чувствате неуверени, когато се усмихвате пред фотоапарата! Ако смятате, че Вашата усмивка е пътя към просперитета в бизнес и лично отношение! Тогава може би Ви трябва пълна промяна на зъбите.

 • Фотополимерни изграждания (пломби). Инлей, Онлей от чиста керамика

  Може би мечтаете за бяла пломба на зъба си. Ще отворим още една врата за Вас и ще Ви предложим незабележими пломби. Незабележимите пломби изглеждат естествена част от Вашия зъб.

 • Имплантология

  Днес имплантите често са предпочитаното решение за възстановяване на липсващ зъб. Доказан е дълготрайния им ефект и способността им за предотвратяване загубата на костна структура и за съхраняване на съседната здрава тъкан. Независимо от причината за загубата им, зъбите трябва да бъдат заменени за да се възвърне дъвкателната функция и естетичния вид на усмивката.
  Импланта всъщност е корена на новия зъб. Обикновено е изработен от титан или циркон се поставя в костта, така че да формира силна и здрава основа.

 • Протези. Моделно ляти протези със стави. Меки зъбни протези Valplast. Thermosense протези

  Протезите обикновено се използват при липсата на един или няколко зъба. Липсващият зъб ще повлияе на дъвкателната Ви функция, захапката Ви и външния Ви вид.
  Много фактори могат да са причина за загуба на зъби – перидонтит , кариеси, вследствие на травма и т.н. От много години насам, тези зъбни дефекти се коригират с поставянето на протези.

 • Грижа за страха и болката. Пълна упойка

  Съвременната стоматология предлага различни техники и методи, които помагат на пациентите да преодолеят притеснението си от посещението при стоматолог и могат да го направят удобно и приятно.  Ние разбираме страха от болката (така наречената фобия от зъболекарския кабинет) и предприемаме мерки за да спомогнем за преодоляването му. Ще Ви докажем, чe посещението при стоматолога може да е приятно и безболезнено изживяване.

 • Как диагностицираме. Дигитални панорамни снимки. 3D скенер

  Ключов елемент за зъболекарското лечение е поставянето на точна диагноза. В нашата клиника разполагаме с най-съвременни дигитални апарати за панорамни и локални зъбни снимки. С тази технология на дигитално рентгеново заснемане или в някои случаи КТ, ние изследваме цялостното Ви дентално здраве – зъби, венци,  челюстна става, качеството на наличната кост.

 • Ботокс и дерматологични пълнители

  Може би се чудите към какъв специалист да се обърнете за осъществяването на някои козметични лицеви промени. Ние извършваме процедури по “изглаждане” кожата на лицето, като използваме дерматологични пълнители и ботокс.

 • Зъбни инкрустации. Инкрустации с камъни

  В MP DENT се поставят оригинални зъбни украшения (полускъпоценни камъни). Тяхното поставяне и премахване е напълно безболезнено и безопасно.

  Естетичната инкрустация е с невероятно красив ефект.

 • Открит и закрит синус лифт. Костозаместване

  Открития синус лифт (страничен достъп), представлява повдигане на пода, мембраната на горночелюстния синус. Това е процедура, която се прави често при поставяне на импланти, поради недостатъчно костен обем.

 • Физиотерапия

  Физиотерапията е важна и неразделна част от профилактиката, диагностиката и лечението на заболяванията в лицево-челюстната област. Физиотерапията използва различни физични въздействия (електричество, ултразвук, лазерен лъч и др.), с помощта на които се разширяват възможностите за диагностика или се стимулира организма на пациента да ускори оздравителните процеси.

 • Лечение с микроскоп

  Денталните микроскопи имат значителни предимства пред всички други увеличителни прибори, тъй като са създадени, за да предложат значително по-добра види-мост, яснота на изображение и осветление, приложими в почти всички сфери на стоматологията.

 • Червена естетика. Гингивални рецесии.

  Червената естетика е ключов етап в постигането на красива усмивка. В най-общ смисъл под термина червена естетика се разбира цвета, формата и нивото на венеца около шийките на зъбите. Видът на венеца е не по-малко важен от вида на самите зъби, тъй като те са неразривно свързани.

 • Миофункционална терапия и ортодонтско лечение

  Орофациалната миофункционална терапия (ОМТ) е интердисциплинарна практика, която въздейства пряко върху мускулите на езика, устните, бузите и лицето и съответно върху техните функции като дишане, сукане, дъвкане, преглъщане и говорна продукция.

 • Растежни фактори за бързо оздравяване. PRP, CGF и костозаместване.

  Плазмотерапията PRP (Platelet Rich Plasma) е революционен алтернативен метод в медицината, който стимулира заздравяването на твърдите и меки тъкани и значително облекчава болката. Метода се базира на ролят тромбоцитите в процеса на въстановяване на увредените части на тялото, като от значение са естествените растежни фактори при отделяне на тромбоцитите в увредената част.

 • Съвременно, интелигентно, атравматично лечение с дентален лазер. Избелване с лазер

  Приложението на лазерите в денталната практика се разширява все повече и обхваща почти всички области на денталната медицина. Изключително ефективно при лечение:

 • Лечение на ТМС Дисфункция с myOSA

  Болките в главата, врата, ушите и челюстите са само някои от симптомите на ТМС дисфункция. Ако челюстите, зъбите и ставите не функционират правилно, могат да се проявят различни симптоми. Много пациенти с години търсят причината за своята хронична, упорита болка, като посещават различни доктори от хиропрактици до физиотерапевти и др., но получават слабо облекчение.

 • Орална хирургия. Ретенирани мъдреци

  MP Dent е съвременно оборудвана клиника, в която се извършват интервенции в областта на денталната хирургия от специалисти с доказан дългогодишен опит. Интервнциите се извършват под локална или обща анестезия, така че да бъде максимално комфортно и безболезнено за пациентите ни.

 • Грижа за децата

  При нас се провежда мотивация и борба със страха, ако има такъв от зъболекари. Нашите малки пациенти са обгърнати с много търпение и внимание. По този начин нашият екип успява да се справи с остарелите разбирания, че зъболекарят е свързан с отрицателни емоции. Лечението на детски зъби при нас преминава в игри, децата ни възприемат като приятел и получават подаръци за кооперативността си.

 • Лечение на пародонтоза

  При заболяванията на пародонта най-често причинителите са инфекциозни агенти - микроорганизми от зъбната плака, предизвикващи локална имунна реакция – възпалениe. Етиопатогенеза на пародонталните заболявания обаче е доста комплексна и в крайна сметка се стига до изменения и с дистрофичен, и с възпалителен характер в областта на зъбодържащия апарат без да се уточнява дали се касае за възпаление или нарушена трофика (хранене) на тъканите.

Copyright © 2017 MP Dent