Съвременната стоматология предлага различни техники и методи, които помагат на пациентите да преодолеят притеснението си от посещението при стоматолог и могат да го направят удобно и приятно.  Ние разбираме страха от болката (така наречената фобия от зъболекарския кабинет) и предприемаме мерки за да спомогнем за преодоляването му. Ще Ви докажем, чe посещението при стоматолога може да е приятно и безболезнено изживяване.

Облекчаване на болката

Осигуряваме комфорт на зъболекарския стол като извършваме стоматологичните процедури, докато пациентът е под локална упойка и като комуникираме с тях.
Оперираме според реакциите Ви. Съобразяваме се с желанието Ви за прекъсване за почивка или допълнителна упойка по всяко време на процедурата.
Вярваме, че общуването е пътя към предоставянето на професионалнo стоматологично лечение. Ето защо обясняваме всяка предстояща процедура.  Бъдете спокойни  – осъзнаваме необходимостта от използването на нетехнически и лесен за разбиране език. Грижим се да се чувствате добре през цялото време на лечението.
Следим за Вашия комфорт дори и след  като напуснете кабинета като Ви осигуряваме необходимите болкоуспокояващи и / или лекарства.

Борба със страха и болката

Можете да вземете успокоителни таблетки преди посещение в нашата клиника. Те ще Ви освободят от стреса и притеснението, които чувствате преди зъболечението си. Вие ще бъдете в съзнание и ще можете да комуникирате с доктора.
Ще използваме местна упойка за да Ви предпазим от болката.
Предлагаме и възможността за опериране, докато  сте в състояние на сън. Нашият опитен анестезиолог ще следи пациента докато е под упойка  lV степен по време на процедурата. Когато се събудите ще имате малко или няма да имате никакви спомени за това, какво се е случило.
Мониторирането на пациента по време на анестезията е важно за да сме сигурни, че е добре. Могат да се свършат голям брой процедури, ако е необходимо или пациента е пожелал.
Съветваме Ви след пълната упойка да не планувате да шофирате или пътувате в деня на манипулацията. Ваш приятел може да съдейства в това отношение.

Copyright © 2017 MP Dent